Friday, February 15, 2008

Tonguç şu ara servis dışı

uzun süredir bir koşuşturmacadir gidiyor, biraz da kendi iyiligim icin istedigim birseydi bu kosusturmaca, ama ne kendimle ne ailemle hiç ilgilenemedim aylardir, işti kahindi derken aylar geldi geçti.

ama şimdi dinlenme zamanı geldi catti, tatile gidiyorum hem de tam 12 gün :) ailemle, ozellikle yaslilarimizla bol bol vakit geçirecegim, okumak istediğim birkac kitabı okuyup, izlemeyi erteledigim birkac filmi de izleyebileceğim umarım.

önemli bir değişiklik ise bu tatile ~12 senelik OLTP ci olarak gidip yep yeni bir OLAP ci olarak donecegim :) donuste iste takim degistiriyorum, heyecanliyim, bu degisiklik istedigim birseymis megerse. hersey daha guzel olacak umarim, esasinda kahinde tonlarca veri daha ne isterki Tonguç di mi, ama yasayip gorecegiz bakalim.

yarin bogazicinde benim icin cok onemli bir gun yasanacak, 2002 yilindan beri tcellde yazlari staj calismalarima katilan cok degerli bir grup arkadasimla birlikte ogrencilere ucretsiz bir seminer verecegiz. seminerin hemen akabinde bu sehri ve tum elektronik ortamlari geride birakip topragima gidecegim.

ve bu tatilde bir yil daha yaslanacagim, umarim yeni yasimda da simdiye kadar ki tum tatillerimde oldugu gibi yine geride biraktiklarimi ozleyerek donerim.

1 comment:

Savaş Külah said...

Size iyi tatiller dilerim.

OLAP ile ilgili deneyimlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz...