Sunday, February 22, 2009

Turkcell Teknoloji 2009 Paf Takımı Basvurusu

http://www.turkcellteknoloji.com.tr/HumanResources/Paf2009.aspx

3 comments:

Unknown said...

Merhaba Hasan Bey,

İlgili staj süreci için kariyer.net üzerinden başvuruda bulunacağım. Görüyorum ki, turkcellteknoloji.com'daki ilan, turkcell.com.tr'dekinden biraz daha farklı ve spesifik. Örneğin sadece mühendislik öğrencileri talep ediliyor ve süreç 12 hafta olarak da gösterilmiş. turkcell.com.tr üzerinden yaptığımız başvurularda (eğer kabul alırsak) staj imkanı (mühendislik öğrencileri için)sadece Gebze bölgesinde bulunan Turkcell Teknoloji'de mi sağlanacak, Gebze'ye mi yönlendirileceğiz? Yoksa başta İstanbul ve Ankara için de bu imkan geçerli mi?

Biraz uzun oldu sanırım :) Teşekkür ederim.

Tonguç said...

Selam Aslan,

Gebze'deki şirket Turkcell yazılım/ürün geliştirme sürecinden sorumlu, ama farklı yerleşkelerde farklı görevlerde çalışan mühendislerin olduğu ekipler var elbette. Özellikle yazılım mühendisi olmak istemiyor isen Gebze yerine diğer gruplarda değerlendirilmesi için başvurunda bilgiler sunmanı öneririm, önceki stajın veya okulda işletim sistemi veya veritabanı yönetimi tecrüben var ise örneğin belirtmelisin.

Unknown said...

Tekrar Merhaba,

Belirtmeyi unutmuşum, bilgisayar müh. 3. sınıf öğrencisiyim, şu anda da bir firmada yarı zamanlı yazılım stajyeri olarak çalışıyorum. Veritabanı tecrübesinden bahsetmişsiniz, bunları da belirteceğim tabi ki. Yazılım Mühendisliği doğrultusunda tecrübe kazanmak istiyorum, dolayısı ile bu programda da hedefim aynı. Ama Gebze'de zor görünüyor malesef. Başta Ankara veya İstanbul benim için uygun. Umarım bu iki şehirde de staj imkanları mevcuttur.

İyi çalışmalar dilerim.